6 maart – Wemeldinge

We willen toch wel weer een weekend weg. Onze keuze is gevallen op de provincie Zeeland. In Wemeldinge is camperplaats “camper park Molenzicht” waar we ons heen begeven. Het weer is slecht, het heeft al een paar dagen geregend.

Als we in Wemeldinge zijn zoeken we eerst een supermarkt om de noodzakelijke boodschappen te doen. Daarna zetten we koers naar de camperplaats waar verder geen campers staan.

Van de beheerder mogen we wel op de camperplaats maar omdat het zo nat is kunnen we niet in de camper vakken. We kunnen wel op het weggetje staan. Dat doen we dus maar, het is een aardige plek met in ieder geval sanitair want een douche hebben we niet aan boord.

Na verloop van tijd komen er nog wat campers bij die ook op het toch wat smalle weggetje moeten parkeren.

Als het even droog is lopen we een rondje door het dorp en komen weer langs de supermarkt. We stappen nog even binnen omdat we wat vergeten zijn en raken in gesprek met de beheerder. De winkel is nog niet zo lang geleden gerenoveerd en ziet er nu net zo uit als de Spar op het dorp bij ons. Hij kent de vorige beheerder van onze Spar, toen het nog Golf heette omdat het een dorpeling van hem was.

Verder kunnen we niet veel, het weer is slecht dus blijven we maar binnen. Op zondag vertrekken we maar weer naar huis en kiezen de toeristische route.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.