Februari 2019

4 Februari

Op marktplaats stond een zonnepaneel aangeboden voor € 105,= .Ik wil sowieso een zonnepaneel op de camper en deze is nieuw, van een partij die is aangekocht voor een woningproject. De verkoper moest voor dat project 2 pallets panelen kopen en hield daar een aantal panelen van over. Dus met de camper naar Hellendoorn.

Begin van de avond kwam ik aan op het opgegeven adres. Het paneel paste nog maar net achterin onder het bed, gezien de tijd, ( het was al donker en nat ) was het even lastig om hem er in te passen.

Op de terugweg gestopt op een camperplaats op de Sallandse heuvelrug. Wat gegeten en vervolgens naar bed. Ik kon niet in slaap komen. Het was zo verschrikkelijk koud en er zit geen kachel in de camper. Dus om half 12 weer aangekleed en naar huis gereden waar ik mijn vrouw midden in de nacht verraste.

9 februari

Omdat we de camperbus willen leren kennen gaan we zo vaak mogelijk het weekend weg. Komend weekend gaan we naar Jachthaven de Turfvaart in Etten Leur. Een leuke camperplaats bij een jachthaven met uitzicht over de bootjes. We zijn van plan om een paar dingen af te maken terwijl we daar staan en beginnen met een wandeling naar Praxis om daar wat spullen op te halen.

We komen er achter dat het toch wel aardig ver is om te lopen dus besluiten we om terug te gaan en toch even heen en weer te gaan met de camperbus.

15 februari – 17 februari

Dit weekend hebben we afgesproken met leden van de zendvereniging om een bezoek te gaan brengen in het Philips museum in Eindhoven. We maken gebruik van de gelegenheid om nog eens lekker in de camperbus te verblijven dus vertrekken we de dag er voor en rijden door naar Camperplaats Oirschot, een leuke camperplaats langs het water. Het is al aardig donker als we aankomen maar vinden toch nog een leuke plaats. Er zijn op dit moment nog geen douches maar daar wordt aan gewerkt.

Op zaterdag ochtend vertrekken we naar het museum waar we een bijzonder interessante rondleiding krijgen door het voor ons speciaal opengestelde museum. Normaal is het museum dicht  maar groepen kunnen afspreken op zaterdag.

Na de rondleiding vertrekken de meeste richting een lunchroom voor koffie, wij vertrekken richting Schelluinen naar camperplaats Kweetal waar we komende nacht zullen verblijven. Deze middag hebben we namelijk een feestje in Hardinxveld Giessendam waar we door Ewoud en Marrie zijn uitgenodigd bij hun 40 jarig huwelijksfeest.

Het is de bedoeling dat we daar met de fiets heen gaan maar Gert en Thea zijn zo lief om ons even op te halen voor het feest en natuurlijk na afloop ook weer terug te brengen. Het was een geslaagde dag.

De volgende dag zijn we op het gemak weer terug gereden naar huis.

23 februari – 24 februari

Dit weekend gaan we op bezoek bij onze dochter die samen met haar partner in Den Haag wonen. Zij hebben de camper nog niet gezien dus dat gaan we die dag even recht trekken. Natuurlijk Gaan we niet heen en weer zonder er in te hebben geslapen dus zoeken we een plekje op voor de zaterdag avond.

Dit wordt camping De Hollandse Boerderij in Bodegraven waar ook groeps- accommodatie is. We blijven hier tot zondag ochtend en rijden dan richting Scheveningen waar we een plekje vinden aan de waterkant. Het zonnetje schijnt maar het is nog redelijk fris. We blijven dus maar kort bij de camperbus uit de wind zitten.

Na de middag rijden we naar onze dochter waar we de camper showen en koffie drinken. Daarna rijden we weer naar huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.